Connecting business with people

Website bouwen

De adult websites zijn ontzettend populair. Veel mensen zoeken naar adult sites en het is een prima bron van inkomsten. Wil jij ook een adult website? Dan moet je er eentje bouwen of laten bouwen door ons.

Een website bouwen

Websites bestaan uit codes, ook wel HTML-codes. Met deze codes kun je een website bouwen. Je hebt enorm veel codes en ze betekenen allemaal iets anders. Met de ene code kun je een achtergrondkleur toevoegen en met de andere een plaatje. Wanneer je een interactieve website wilt, zul je wellicht gebruik willen maken van speciale scripts. Het is dan mogelijk om bijvoorbeeld een login systeem te creƫren. Ook kun je een database maken. Met een CMS systeem is het heel gemakkelijk nieuwe inhoud toe te voegen. Wij kunnen een database of een script voor je maken.

WordPress

WordPress is een gratis script dat je kunt gebruiken op je website. Ook wanneer je weinig verstand hebt van websites is het mogelijk om je website te bouwen en onderhouden met WordPress. Wij kunnen een template (ook wel de layout) voor je WordPress site maken. Ook kunnen we de adult website een geheel unieke uitstraling geven en alles overzichtelijk in elkaar zetten.

Magento

Je kunt Magento vergelijken met WordPress. Magento is alleen bedoeld voor webshops. Wanneer jij dus ook spullen of films wilt verkopen via je adult website, kan Magento een oplossing bieden. Magento is gemakkelijk te gebruiken, ook voor mensen die weinig verstand hebben van internet. Ook bij een Magenta webshop kunnen wij een mooie layout maken.

Eigen scripts

Misschien heb je grote plannen met je adult website en moeten er dingen gebeuren die WordPress en Magento niet voor elkaar kunnen krijgen. Wij kunnen dan ook een script voor je maken dat wel aan de eisen voldoet. Het kost vaak wel veel tijd om een script te maken, maar je krijgt er wel echt iets voor terug dat helemaal bij je adult website past.

Zoek professionele hulp

Niet iedereen kan zelf websites maken en gelukkig is dat ook niet nodig. Wij zijn The Adult Company en we zijn gespecialiseerd in het maken van adult websites. We hebben veel professionals in dienst die een website kunnen maken. We kunnen je helpen met een WordPress site of een Magento webshop. Deze scripts kunnen we natuurlijk ook voor je installeren. Ook kunnen we je helpen met het maken van een persoonlijk scripts. We luisteren naar je eisen en adviseren je daar waar nodig. We blijven altijd binnen het budget dat je voor ogen hebt en doen natuurlijk alles in overleg.

Directadmin PhpMyAdmin