Connecting business with people

Design ontwerpen

Je adult website moet er natuurlijk goed uitzien. Als een website onduidelijk is, dan zullen bezoekers vertrekken en loop jij inkomsten mis. Je wilt ook dat bezoekers alles direct kunnen vinden als ze op je website komen.

Waar moet je aan denken bij een design?

Je adult website moet overzichtelijk en duidelijk zijn. Bezoekers moeten meteen begrijpen wat het doel van de site is en wat ze er kunnen vinden. Gaat het om webcams? Datingmogelijkheden? Filmpjes? Foto’s? Of misschien zelfs iets heel anders? Je wilt dat de uitstraling ook past bij de inhoud. Dit kun je bereiken door een bijpassende logo of banner te plaatsen. Chaos is op een adult website af te raden. Als mensen niet meteen zien wat ze zoeken of als het allemaal heel onduidelijk is, dan zijn ze ook zo weer weg. Bezoekers willen weten waar ze aan toe zijn, dus zorgen we ervoor dat ze direct de juiste informatie krijgen en dat ze gemakkelijk door de site kunnen navigeren. Zonder duidelijkheid raak je meteen bezoekers kwijt. Dat wil je natuurlijk niet.

Wat moet je voorkomen op je site?

Als je aan design denkt, dan moet alles er natuurlijk strak uit zien. Je wilt geen kleuren die met elkaar vloeken. Ook wil je niet dat het moeilijk is voor de bezoekers om dingen te zien waar ze voor komen. We zorgen dat filmpjes, foto’s en ander materiaal snel te vinden is en dat mensen niet vaker dan twee keer moeten klikken. Ook voorkomen we dat bezoekers iets verwachten, maar iets heel anders te zien krijgen. Als bezoekers niet krijgen wat ze verwachten, hebben ze geen enkele reden om terug te komen. Dit wil je natuurlijk niet wanneer je een adult website hebt. Reclame op adults sites is prima, maar het is beter om er niet mee te overdrijven. Het overzicht is dan volledig weg.

Logo’s en banners

Het logo en de banners van je website moeten natuurlijk bij de site zelf passen. Wanneer het logo of de website totaal niet bij de rest van de site past, dan ziet dit er natuurlijk heel raar uit. Je kunt er dus voor kiezen dat we een design ontwerpen dat bij de website past, maar het is ook mogelijk dat we een nieuw ontwerp maken voor je logo en banners, zodat deze ook bij het huidige design passen.

Laat een design ontwerpen

Wij zijn The Adult Company en we hebben ruime ervaring met het ontwerpen van designs voor adult websites. Wij hebben webdesigners en ontwerpers in dienst die naar je wensen luisteren en zo een mooi concept in elkaar kunnen zetten. Wat wil je precies? Wil je een webcamsite? Wil je de website richten op verschillende filmpjes of foto’s of heeft het een bepaald thema? We denken graag met je mee. Ook kijken we naar het beschikbare budget. We maken een layout of ontwerp dat binnen je budget past en kom je zoveel mogelijk tegemoet.

Directadmin PhpMyAdmin