Connecting business with people

Website ontwikkeling

Kom met een concept

Als je een adult website wilt, dan is het van groot belang dat je een goed concept bedenkt. Er zijn erg veel websites, dus je moet wel op weten te vallen. Wij zorgen dat het concept overeen komt met de domeinnaam en proberen met iets unieks te komen.

Ontwerp en design van de website

Je wilt dat de website er goed uitziet. Een onduidelijke site kan ervoor zorgen dat mensen niet meer naar je website komen. De layout moet dus duidelijk en overzichtelijk zijn. Wij kiezen voor kleuren die bij elkaar passen. Wij zorgen dat de logo en banner overeenkomen met de layout van je website.

Maak een website

Je maakt een website met codes, zogenaamde html-codes. Daarnaast kun je scripts gebruiken en databases maken. Je kunt gebruik maken van kant-en-klare scripts. Denk bijvoorbeeld aan WordPress, Joomla of Magento. Hiermee kun je sites of webshops maken voor je adult website. Het is ook mogelijk om een script op maat te laten maken, dat precies bij jouw website past.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je dat mensen je website kunnen vinden? Dan moet je aan zoekmachine optimalisatie doen. Dit wordt ook wel SEO genoemd, Search Engine Optimalisation. Maak goed gebruik van SEO, want dit kan je heel veel meer bezoekers opleveren en zeker met de enorme hoeveelheid concurrenten bij adult websites, is het raadzaam om hier goed mee bezig te zijn. SEO kun je toepassen op de inhoud, de techniek van de site, maar ook links vanaf andere websites. Door SEO toe te passen kun je veel meer bezoekers trekken op je website. Wanneer je zoekmachine optimalisatie goed toepast, kan dit heel positief uitvallen.

Onderhoud je adult website

Een website maken is één ding, een website onderhouden iets anders. Onderhoud je je website niet goed, dan loop je het risico dat bezoekers niet meer terugkomen. Als er nooit iets nieuws op je website staat, hebben bezoekers er steeds minder te zoeken en raken ze uitgekeken. Ook het plaatsen van nieuwsberichten kan een positieve uitwerking hebben. Vergeet de technische kant niet. Een site moet goed beveiligd zijn. Wanneer een website niet goed beveiligd is, wordt het gemakkelijker voor hackers om je site in te komen. Zorg er dus voor dat de techniek en beveiliging constant veranderd.

Hulp nodig?

Heb jij hulp nodig bij de ontwikkeling van je adult websites? Geen nood. Bij The Adult Company kunnen we je helpen met de ontwikkeling. We kunnen een concept voor je bedenken, de website ontwikkelen en onderhouden. Natuurlijk houden we ook rekening met de zoekmachines en zorgen dat de websites SEO-vriendelijk zijn. We kunnen je helpen met het hele proces, maar ook met een gedeelte ervan, geheel afhankelijk van je wensen.

Directadmin PhpMyAdmin