Connecting business with people

Sociale netwerken

Sociale netwerken, ook wel bekend als sociale media, zijn websites als Facebook, Twitter, Hyves, YouTube en LinkedIn. Op sociale netwerken heb je de mogelijkheid om van alles over jezelf te plaatsen en om contacten onderling op te doen. Veel van deze sociale netwerken zijn vooral bedoeld voor jongeren, maar ook ondernemers en webmasters kunnen prima terecht bij deze websites.

Wat zijn sociale netwerken?

Sociale netwerken, sociale media of netwerksites, zijn websites waarop je online contact met elkaar kunt maken. Iedereen heeft een eigen profiel en dit kun je gebruiken om bijvoorbeeld foto’s op te zetten, of om berichten naar elkaar te verzenden. Facebook is bijvoorbeeld een sociaal netwerk waar je foto’s kunt plaatsen, lid kunt worden van groepen of spelletjes op kunt spelen. Twitter is bedoeld om korte berichten te schrijven over de dingen die je op een dag doet. Op LinkedIn kun je zakelijke contacten maken, door je CV of een vacature te plaatsen. Sociale netwerken zijn de laatste jaren vreselijk gegroeid.

Krijg aandacht met sociale netwerken

Wil je dat je adult website genoeg aandacht krijgt? Dan kunnen we de website promoten via sociale netwerken. We kunnen je zakelijke netwerk uitbreiden maar ook bezoekers lokken naar de website. Door een goed profiel te maken leren mensen je kennen en zullen ze je ook sneller onthouden. Ze zien immers je naam geregeld voorbij komen wanneer er updates op je profiel staan.

Een grotere klantenkring

Met sociale netwerken kun je heel gemakkelijk je klantenkring uitbreiden. Wij kunnen reclame voor je maken op sociale netwerken. Deze reclame moet niet opdringerig zijn, want mensen willen niet het idee hebben dat ze worden lastig gevallen. Wel kun je aandacht krijgen door lid te worden van speciale groepen of door berichten te plaatsen over je adult website of webshop.

Zorg voor speciale acties

Je kunt mensen naar je website lokken door voor speciale acties te zorgen. Dit zijn acties waarbij de mensen die lid zijn van je sociale netwerk bijvoorbeeld leuke korting kunnen krijgen in een webshop. Ook kun je acties organiseren voor mensen die zich bijvoorbeeld aanmelden voor de nieuwsbrief op je website. Op deze manier kun je mensen via sociale netwerken naar je eigen website lokken.

Solliciteer voor banen

Er zijn sociale netwerksites waar je oproepen kunt plaatsen voor banen. Heb jij freelancers nodig voor je adult website? Plaats dan een oproep op bijvoorbeeld LinkedIN of Ushi. Het is heel gemakkelijk om via deze weg extra krachten voor je adult sites te vinden.

Online helpdesk

Je sociale netwerk kan ook heel goed dienen als een soort online helpdesk. Hebben mensen vragen over je webshop of adult website? Dan kunnen ze deze stellen op je sociale netwerk. Wij kunnen dit netwerk voor je beheren, zodat je zelf met andere zaken bezig kunt zijn. Je bedrijf komt ook nog eens positief naar voren als men ziet dat je serieus de vragen bekijkt en antwoord geeft. Op deze manier zullen ze je naam onthouden en eerder naar je website gaan.

Directadmin PhpMyAdmin