Connecting business with people

Webmaster Meeting 2012 laat u kennis maken met het beste uit de adult business

Op 7 juli is het weer zo ver en vindt in het Nederlandse Utrecht te Hotel Mitland de volgende Webmaster Meeting 2012 plaats. Een gebeuren waar zonder twijfel al heel wat webmasters en geïnteresseerden lange tijd naar hebben uitgekeken. Het evenement is dan ook voor iedereen die in de adult business actief is een opportuniteit om met verschillende gespecialiseerde bedrijven, hosting providers, programmeurs, webmasters, webwinkels, … in contact te komen en ideeën te delen. Van 12 uur ’s middags tot een stuk in de nacht is dit gratis evenement de place to be om te netwerken met gelijkgestemden op gebied van online adult business.

Door het succes van de voorgaande Webmaster Meetings in 2010 en 2011 kan de organisatie rekenen op de steun van heel wat toonaangevende sponsors. Dankzij hun steun is de toegang tot dit evenement volledig gratis en kan er naar alle waarschijnlijkheid zelfs van gratis drank en hapjes genoten worden. Enkel het dinerbuffet dat op het programma staat, wordt tegen een zachte prijs van 36 Euro aan de man gebracht. Een kleine prijs als u contacten kunt leggen die u nog lang heel wat zullen opleveren. Het diner vormt bovendien de ideale start van een zonder meer prachtige avond.

Na 21 uur wordt immers het startschot gegeven van de entertainment party van de Webmaster Meeting 2012. Op deze party komt het er vooral op aan om zich te amuseren, vrijuit een praatje te slaan en te genieten van de lekkerste drankjes. De organisatie zorgt bovendien voor heel wat extra entertainment met een DJ die de lekkerste muziek draait en een casinogedeelte dat voor deze gelegenheid speciaal door Vpscash gesponsord werd. Zo is er voor ieder wat wils en zult u deze Webmaster Meeting 2012 niet snel vergeten.

Het gehele evenement zal in de prachtige gebouwen van Hotel Mitland in Utrecht plaatsvinden. U hoort het goed…hotel Mitland. Indien gewenst kunnen bezoekers dus ook op voorhand een kamer reserveren zodat u meteen van het evenement uw bed kunt induiken en zonder zorgen uw roes kunt uitslapen. En alsof dat nog niet voldoende zou zijn, wachten er u op de Webmaster Meeting 2012 zonder twijfel nog tal van andere verrassingen. Op de vorige evenementen waren er namelijk ook gastvrouwen, stripshows, body painters en nog veel meer. De Webmaster Meeting 2012 is dé Nederlandse meeting op adult business gebied!

Directadmin PhpMyAdmin