Connecting business with people

Nieuws categorie

Webmaster Meeting 2012 laat u kennis maken met het beste uit de adult business

Op 7 juli is het weer zo ver en vindt in het Nederlandse Utrecht te Hotel Mitland de volgende Webmaster Meeting 2012 plaats. Een gebeuren waar zonder twijfel al heel wat webmasters en geïnteresseerden lange tijd naar hebben uitgekeken. Het evenement is dan ook voor iedereen die in de adult business actief is een opportuniteit om met verschillende gespecialiseerde bedrijven, hosting providers, programmeurs, webmasters, webwinkels, … in contact te komen en ideeën te delen. Van 12 uur ’s middags tot een stuk in de nacht is dit gratis evenement de place to be om te netwerken met gelijkgestemden op gebied van online adult business.

Door het succes van de voorgaande Webmaster Meetings in 2010 en 2011 kan de organisatie rekenen op de steun van heel wat toonaangevende sponsors. Dankzij hun steun is de toegang tot dit evenement volledig gratis en kan er naar alle waarschijnlijkheid zelfs van gratis drank en hapjes genoten worden. Enkel het dinerbuffet dat op het programma staat, wordt tegen een zachte prijs van 36 Euro aan de man gebracht. Een kleine prijs als u contacten kunt leggen die u nog lang heel wat zullen opleveren. Het diner vormt bovendien de ideale start van een zonder meer prachtige avond.

Na 21 uur wordt immers het startschot gegeven van de entertainment party van de Webmaster Meeting 2012. Op deze party komt het er vooral op aan om zich te amuseren, vrijuit een praatje te slaan en te genieten van de lekkerste drankjes. De organisatie zorgt bovendien voor heel wat extra entertainment met een DJ die de lekkerste muziek draait en een casinogedeelte dat voor deze gelegenheid speciaal door Vpscash gesponsord werd. Zo is er voor ieder wat wils en zult u deze Webmaster Meeting 2012 niet snel vergeten.

Het gehele evenement zal in de prachtige gebouwen van Hotel Mitland in Utrecht plaatsvinden. U hoort het goed…hotel Mitland. Indien gewenst kunnen bezoekers dus ook op voorhand een kamer reserveren zodat u meteen van het evenement uw bed kunt induiken en zonder zorgen uw roes kunt uitslapen. En alsof dat nog niet voldoende zou zijn, wachten er u op de Webmaster Meeting 2012 zonder twijfel nog tal van andere verrassingen. Op de vorige evenementen waren er namelijk ook gastvrouwen, stripshows, body painters en nog veel meer. De Webmaster Meeting 2012 is dé Nederlandse meeting op adult business gebied!

Belangrijke overname binnen de datingwereld: Caerus AG neemt Datch Ltd. over

Caerus AG, eigenaar van Dating Factory heeft Datech Ltd., bekend omwille van zijn datingplatform World Dating Partners, overgenomen.

De overname van Datech Ltd. Door Caerus bevestigt nog maar eens de vooraanstaande rol van deze provider op de internationale markt van de online datingwereld. Door deze overname zal de eigenaar van Dating Factory nu ook het private datingplatform World Dating Partners in handen krijgen. Beide bedrijven zijn actief binnen verschillende niches in de datingwereld en bieden hun diensten ook in allerhande talen aan. Hierbij doet World Dating Partners het traditioneel veel beter binnen de Engelstalige markt, terwijl Dating Factory dan weer een sterke speler op de Europese markt, met zijn verschillende talen en culturen, is. Ondanks dat de twee bedrijven onafhankelijk zullen blijven opereren,  zal er natuurlijk een uitwisseling van kennis en technieken plaatsvinden zodat verbeterde en efficiëntere diensten aan zowel partners als klanten zullen kunnen aangeboden worden. Een heuse datingsynergie ten voordele van de externe partners en klanten. Of zoals Tanya Fathers, CEO van beide bedrijven, het omschrijft: “Twee bedrijven, één team!”

Volgens Fathers zal deze overname heel wat voordelen opleveren: “Beide platformen hebben heel wat unieke opties en kenmerken, daarom ook dat we ze apart willen houden. Er zijn echter ook heel wat functies en processen op de achtergrond zoals het management, de ontwikkeling van de software en de klantendienst die we wel zullen kunnen laten samensmelten. De sterke aanwezigheid van World Dating Partners binnen de Engelstalige wereld zal daarnaast ook onze positie voor onze uitbreiding naar Amerika versterken. Het management team van Dating Factory heeft al heel wat bewezen binnen de datingindustrie en zal zijn kennis en ervaringen blijven gebruiken om beide platformen nog succesvoller te maken.”

Datingfactory.com werd in 2009 opgericht en biedt private datingplatformen aan meer dan 18000 webhandelaren wereldwijd. DatingFactory.com biedt 15 talen aan, werkt binnen 40 verschillende niches en bezit een globale database van miljoenen gebruikers.

World Dating Partners werd in 2001 opgericht en is wereldwijd een van de grootste en meest succesvolle, onafhankelijke providers van datingoplossingen. World Dating Partners is een globaal en privaat dating platform dat in verschillende talen wordt aangeboden. World Dating Partners was het eerste platform dat klanten in staat stelde om zich op bepaalde niches toe te leggen en verschillende talen te gebruiken. Het platform zelf werd in 2005 gelanceerd en is uitgegroeid tot een van de populairste private merken van het moment.

Eurowebtainment: de online adult industrie in de kijker

Eurowebtainment werd in oktober 2001 boven het doopvont gehouden. Door de jaren heen is Eurowebtainment uitgegroeid tot het grootste en leidinggevende Europese online webmaster evenement waarbij de nadruk op de online adult industrie ligt. Bezoekers krijgen er een A tot Z overzicht van alles wat zich binnen dit marktsegment afspeelt. Verschillende standhouders leggen de bezoekers in de watten met in het oog springende presentaties en pakkende lezingen.

Na verschillende evenementen over de ganse wereld zal het volgende en 21ste Eurowebtainment evenement op het Spaanse eiland Mallorca plaatsvinden. Van 23 tot 26 mei zullen naar goede gewoonte weer honderden experten in allerhande niches van de online adult industry naar het zonovergoten eiland trekken om nieuwe contacten te leggen, oude contacten te onderhouden en een idee te krijgen van de nieuwste ontwikkelingen en trends binnen de adult markt.

Eurowebtainment zelf verwacht om en bij de 700 vertegenwoordigers uit maar liefst 30 landen. Via interactieve workshops en speeches krijgen bezoekers de mogelijkheid om een unieke kennis op te doen in verband met allerhande adult materiaal. Naast de workshop en speeches zorgt Eurowebtainment ook voor een zogenaamde ‘Mix & Meet’ markt waarbij verschillende bedrijven hun producten, hun diensten en hun oplossingen voorstellen en met de bezoekers delen. Om het allemaal nog indrukwekkender te maken en iedereen de kans te geven om op een informele manier met nieuwe klanten, investeerders en partners in contact te komen zullen er ook drie VIP feestjes gegeven worden en zijn er ook tal van interessante en ontspannende nevenevenementen zoals tochtjes met de catamaran, een eilandexcursie en zelfs een heuse golfcompetitie. Tijdens de avondevenementen worden er ook gratis drank en hapjes voorzien. Met zijn duizenden bezoekers is dit het summum van de online  adult industrie.

Het mag duidelijk zijn dat Eurowebtainment na 11 jaar nog steeds verrast met uitzonderlijke hoogtepunten en nog steeds het ideale platform en forum vormt voor ieder die de erotische online adult industrie een warm hart toedraagt. Wie bij wilt blijven op adult gebied kan niet anders dan Eurowebtainment een bezoekje brengen. Wat u daar te zien en te horen krijgt, zult u nergens te zien en te horen krijgen.

Eurowebtainment Majorca 2012

 

Netwerk storing server 4

zondag 10 april 2011 – 12u56

Wegens een netwerkstoring bij onze serverprovider zijn enkele websites momenteel niet bereikbaar. Het betreft alle websites op server 4.

Wij verwachten dat deze storing binnen enkele uren is opgelost.

Onze excuses voor eventuele overlast.

Test nieuws bericht

Test nieuws berichtje

Directadmin PhpMyAdmin